HTML

Share/Bookmark

Eros Ramazzotti

November 3-án Budapesten lép fel Eros Ramazzotti, akik a női fülek és szívek mellett slágerlistákat is előszeretettel hódít. Ha naprakész információkra és érdekességekre vágysz az énekessel kapcsolatban, ez a blog neked szól.

Friss topikok

Eros Ramazzotti-koncert, Budapest Sportaréna, november 3.

2009.10.30. 15:11 kisbetti

Ők már kipipálva- Eros barátnői

Címkék: koncert csajok sportaréna ramazzotti

Azt tudjuk, hogy Erosnak nem sok gondja volt a nőkkel élete során, mindig a legjobból tudott meríteni. Barátnői között modellek, színésznők és tv-s személyiségek is voltak, nézzük a legdekoratívabbakat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az izraeli származásű, '81-es születésű Moran Atias mindhárom kategóriába beletartozik. Modellkedett, színésznői karriert is befutott és már gyerekként szerepelt tv-műsorokban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szerb származású Nina Senicar olaszországban futott be műsorvezetői karriert, ami közelebb vitte Eroshoz is.

Michelle Hunziker svájci modell gyermeket is szült Erosnak, akivel házasságuk felbontását követően kemény harcokat vívott közös utódukért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manuela Arcuri természetesen modell-színésznő, és ráadásul 2002-ben annak a Sanremoi Fesztiválnak volt a háziasszony, ahonnan Eros hajdanán kilépett az ismeretlenségből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastacia amerikai énekesnőt talán nem kell bemutatni senkinek. Az Erosszal közösen előadott I Belong To You klipjének felvételei alatt jöttek össze.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ramazzotti.blog.hu/api/trackback/id/tr651486880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása