HTML

Share/Bookmark

Eros Ramazzotti

November 3-án Budapesten lép fel Eros Ramazzotti, akik a női fülek és szívek mellett slágerlistákat is előszeretettel hódít. Ha naprakész információkra és érdekességekre vágysz az énekessel kapcsolatban, ez a blog neked szól.

Friss topikok

Eros Ramazzotti-koncert, Budapest Sportaréna, november 3.

2009.11.02. 21:23 kisbetti

Eros jókedvűen érkezett magángépével

Címkék: koncert sportaréna ramazzotti

Hétfőn délután magánrepülőgépével érkezett meg Budapestre Eros Ramazotti, aki kedden este ad nagyszabású koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Ferihegyről két limuzinnal és egy luxusbusszal indultak tovább egy belvárosi patinás szállodába, ahova személyes szakácsa már korábban megérkezett, hogy előkészítse a terepet és a konyhát a sztár igényeinek maximális kiszolgálására.

Ma este további hat busz és tizenegy kamion érkezik majd a fővárosba, így a technikai személyzet azonnal neki tud állni a több mint tizenöt órás építési munkálatoknak, hogy holnapra készen legyenek a lélegzetelállító show kellékei. A munkálatokat kilencvenfős magyar stáb fogja segíteni a Papp László Sportarénában.

A beszámolók szerint Ramazotti nagyon jókedvűen érkezett, így szinte biztos, hogy fergeteges lesz a holnapi show. A sztár környezetéből származó információk szerint Eros, mint eddig mindig, mikor Budapestre érkezett, szívesen venné a szép magyar lányok érdeklődését.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ramazzotti.blog.hu/api/trackback/id/tr421494224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása