HTML

Share/Bookmark

Eros Ramazzotti

November 3-án Budapesten lép fel Eros Ramazzotti, akik a női fülek és szívek mellett slágerlistákat is előszeretettel hódít. Ha naprakész információkra és érdekességekre vágysz az énekessel kapcsolatban, ez a blog neked szól.

Friss topikok

Eros Ramazzotti-koncert, Budapest Sportaréna, november 3.

2009.10.04. 21:09 kisbetti

Ramazzotti nemcsak csajozni jön

Címkék: budapest koncert ramazzotti

Nem hajlandó angolul énekelni, mégis ötvenmillió lemezt adott el világszerte. Eros Ramazzotti november 3-án érkezik Budapestre, így 2009-es Ali e Radici albumának turnéztatásából mi sem maradunk, ki.

Sokak számára ő a romantikus férfiideál megtestesítője, de ennek ellenére a vokális flörtölésnél jóval világmegváltóbb gondolatokat is át akar adni. Új albumán szívesen feszeget olyan témákat is, mint az emberek közötti kommunikáció nehézségeinek társadalmi vetülete, az erőszak értelmetlensége és a természet ellen elkövetett emberi bűnök. Na, azért ez nem minden nézőpontból romantikus.

Azért azoknak sem kell megijedniük, akik bakfiskoruk óta ágyuk fölé celluxozzák Eros éppen aktuális portréját, hiszen az olasz nem próbálja kitúrni Bonót a szuperhős-énekes trónról. Szingliknek és tiniknek véráramlásbeli ingadozások, családanyáknak álmatlan éjszakák, családapáknak kihívás és heves érzelmekkel teli őszi éjszaka mindenkinek. Ezt hozza Ramazzotti a Budapest Sportarénába.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ramazzotti.blog.hu/api/trackback/id/tr711428071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása